В Казанлък: Направете добро, за да изпитате това чувство!

  0
  42

  Трима таксиметрови шофьори от Казанлък шофираха днес с благородна цел. Павлин Минчев, Росен Николов и Атанас Георгиев ще дарят изработените от тях пари за 21-годишната Роси. Тя срада от рядко заболяване, за което са необходими 36 000лв.

  Водачите на жълти коли в града на розите споделиха, че е хубаво по-често да правим добро и да си помагаме. Те отправиха апел към всички, които могат и имат възможност да помогнат на Роси.

  Тя страда от S образна сколиоза. Това е изкривяване на гръбначия стълб встрани. При това заболяване гръбначният стълб има промяна в структурата си в ротиране (усукване). Това усукване води до промяна на позицията на ребрата и деформация на гръдния кош.

  Освен, че живее с непрестанните болки в гърба, Росица споделя и за леко изместване на сърцето и белия дроб. Тя провежда лечение тук, но ще посети болница в Турция за възможни последващи стъпки. „Средствата, необходими за моето лечение, са непосилни за семейството ми и затова ви моля за помощ!“, пише Росица.

  Информация за кампанията може да намерите и на https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-rosi-1012?fbclid=IwAR2zIqNo-vzWhXx3S6q_lw0lD9Ij4O4hRQLOyhZy9_A6O9eMGBf-XUf-BbQ

  Коментари от Фейсбук

  Само заедно можем да се справим с COVID-19. Всеки един от нас е отговорен за тази борба.

  Нека бъдем дисциплинирани.

  Да спазваме препоръките на експертите.

  Грижете се за себе си, за близките си и за околните.

  Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

  Екип на Медийна група Вис виталис

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук