Още едно такси за Роси

0
14

Трети таксиметров шофьор се присъединява към кампанията за събиране на средства за болната Роси. Атанас Георгиев ще шофира в понеделник през целия ден и ще дари изработените пари за страдащата от рядко заболяване 21-годишно момиче. Атанас може да бъде открит на телефон: 0892098916.Останалите жълти коли ще бъдат шофирани от Павлин Минчев, който може да бъде открит на тел. 0899666485 и Росен Николов с тел. 0892900362.

Маникюристката Женя Андонова също обяви, че се включва в кампанията, като всеки който си заяви час на 29 януари, всъщност ще дари парите си за Росица. Женя може да бъде открита на 0896695961.В с. Копринка също се намериха доброволци да помагат за събирането на средства, като тук инициатор е Лорена Терзиева.

„Който има желание да помогне на това прекрасно момиче, може да направи това в магазина ни в с. Копринка на улица „Васил Левски 17“ В. Поставена е кутия за дарения. Нека дадем шанс на Роси да бъде щастлива!

Кутия за дарения е поставена и в хранителния магазин „Нико 16“ със собственик Йорданка Байкова в с. Търничени, Община Павел баня.

Освен, че живее с непрестанните болки в гърба, Росица споделя и за леко изместване на сърцето и белия дроб. Тя провежда лечение тук, но ще посети идната седмица болница в Турция за възможни последващи стъпки. „Средствата, необходими за моето лечение, са непосилни за семейството ми и затова ви моля за помощ!“, пище Росица.

Информация за кампанията може да намерите и на https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-rosi-1012?fbclid=IwAR2zIqNo-vzWhXx3S6q_lw0lD9Ij4O4hRQLOyhZy9_A6O9eMGBf-XUf-BbQ

Коментари от Фейсбук

Само заедно можем да се справим с COVID-19. Всеки един от нас е отговорен за тази борба.

Нека бъдем дисциплинирани.

Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук