В Казанлък: Направете добро, за да изпитате това чувство!

0
40

Трима таксиметрови шофьори от Казанлък шофираха днес с благородна цел. Павлин Минчев, Росен Николов и Атанас Георгиев ще дарят изработените от тях пари за 21-годишната Роси. Тя срада от рядко заболяване, за което са необходими 36 000лв.

Водачите на жълти коли в града на розите споделиха, че е хубаво по-често да правим добро и да си помагаме. Те отправиха апел към всички, които могат и имат възможност да помогнат на Роси.

Тя страда от S образна сколиоза. Това е изкривяване на гръбначия стълб встрани. При това заболяване гръбначният стълб има промяна в структурата си в ротиране (усукване). Това усукване води до промяна на позицията на ребрата и деформация на гръдния кош.

Освен, че живее с непрестанните болки в гърба, Росица споделя и за леко изместване на сърцето и белия дроб. Тя провежда лечение тук, но ще посети болница в Турция за възможни последващи стъпки. „Средствата, необходими за моето лечение, са непосилни за семейството ми и затова ви моля за помощ!“, пише Росица.

Информация за кампанията може да намерите и на https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-rosi-1012?fbclid=IwAR2zIqNo-vzWhXx3S6q_lw0lD9Ij4O4hRQLOyhZy9_A6O9eMGBf-XUf-BbQ

Коментари от Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук