Вижте къде можем да помогнем на Роси

0
18

Кампанията по събирането на средства за болната Роси се разраства. След публикации в социалните мрежи и сайта presstv.bg много хора се присъединиха в акцията по набавянето на немалката сума пари.

Роси е на 21 години и страда от S образна сколиоза. Това е изкривяване на гръбначия стълб встрани. При това заболяване гръбначният стълб има промяна в структурата си в ротиране (усукване). Това усукване води до промяна на позицията на ребрата и деформация на гръдния кош.

В рамките само на ден в Професионалната Гимназия по Транспорт и транспортен мениджмънт в Казанлък успяха да съберат 415 лв. В учебното заведение има кутия за дарения за Роси.

Към благородната инициатива се присъедиха и много търговски обекти в общините Казанлък, Павел Баня и Мъглиж. В гр. Мъглиж кутии има в магазин мини маркет „Плами“. В Казанлък кутии за Роси има поставени в:

магазин „Bagira“ до ст. „Севтополис“
кафе „Residense“
кафе „Vanilla“
„Pondev & Angelova“ Hair and Makeup Studio
Винарска изба „Черганово“
ПГ по „Транспорт и транспортен мениджмънт“
магазин за дрехи „Darling“
магазин за дрехи „Свят на Големите хора“
фризьорски салон „Lаdonna“
магазин „Левчето“ в с. Копринка
магазин в с. Копринка на ул. „Васил Левски“ 17

козметика „Стефка Димитрова“

В община Павел Баня:

ЦД градина „Детелина“ с. Горно Сахране
Easy Pay с. Горно Сахране
супермакрет „Янис“ с. Горно Сахране
„Kastamonu Bulgaria“ с. Горно Сахране
Бар „Колорадо“ с. Долно Сахране
„Сакис“ Гердеме
СУ „Христо Ботев“ гр. Павел баня
супермаркет „Маркони“ гр. Павел Баня
„Dianamar“ гр. Павел Баня
магазин „Нино 16“ с. Търничене

Днес трима таксиметрови шофьори ще дарят изработените си пари за 21-годишното момиче. Павлин Минчев, който може да бъде открит на тел. 0899666485, Росен Николов /0892900362/ и Атанас Георгиев /0892098916/. Таксиметровите коли ще работят до 20ч.

Маникюристката Женя Андонова също обяви, че се включва в кампанията, като всеки който си заяви час на 29 януари, всъщност ще дари парите си за Росица. Женя може да бъде открита на 0896695961.

Освен, че живее с непрестанните болки в гърба, Росица споделя и за леко изместване на сърцето и белия дроб. Тя провежда лечение тук, но ще посети идната седмица болница в Турция за възможни последващи стъпки. „Средствата, необходими за моето лечение, са непосилни за семейството ми и затова ви моля за помощ!“, пище Росица.

Информация за кампанията може да намерите и на https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-rosi-1012?fbclid=IwAR2zIqNo-vzWhXx3S6q_lw0lD9Ij4O4hRQLOyhZy9_A6O9eMGBf-XUf-BbQ

Коментари от Фейсбук

Само заедно можем да се справим с COVID-19. Всеки един от нас е отговорен за тази борба.

Нека бъдем дисциплинирани.

Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук